Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Kupak.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Vera szeretni fog!
Jelige: "lazulj és élvezd az érintésemet:)"
Budapest XIV. kerület, Füredi ltp. TérképTérkép
36 éves
155 cm
62 kg, 118 mell, 110 csípő
Nőiesen telt alkat, Borotvált punci
Félhosszú, Szökésbarna haj, Barna szem
Eredeti cici
Heteró lány, Masszázs (csak kézi levezetés)
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  10-19
szombat:  16-20
vasárnap:  -
Angol
SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
12 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 35%-t töltötte ki.
Naponta szokott belépni.
12 órája járt itt.
2016-07-15:  Visszakerültem az oldalra.
Budapest, Vera 06705063583
Budapest, Vera 06705063583
Budapest, Vera 06705063583
Budapest, Vera 06705063583
Budapest, Vera 06705063583
Budapest, Vera 06705063583
Üdvözöllek!

Várlak szeretettel Zuglóban, az IKEA-tól nem messze kialakított masszázs szentélyemben. Szakszerű masszázsommal ellazítalak, lágy erotikámmal elbűvöllek 1, illetve 1,5 órás időtartamban, melyet LINGAM-os levezetéssel zárok. Erotika mentes masszázst is vállalok. Fél óra nincs nálam. Elnézést a kategóriába tartozó vendégektől, de 120 kg feletti vendégeket nem fogadok.

Reiki kezelést is kérhetsz.

Kedves Érdeklődők!
Sms-re, levélre NEM VÁLASZOLOK!
Rejtett hívásokat nem fogadok!

Amit szeretek 

Kézi levezetés
Kebel szex / Csúszka (ha megkérsz)
Láberotika (ha megkérsz)
Masszázs
Klasszikus masszázs
Erotikus masszázs
Lingam masszázs
Négykezes masszázs
Amit még érdemes tudni rólam: Reiki kezelést is adok ha kérsz
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2016-08-15 Életkort állított
2016-07-27 Új kép került fel
2016-07-15 Felkerült az oldalra
2016-07-14 Új kép került fel

Akit keresek

Férfit
Csak 30 felett 55 év alatt
Légy ápolt, intelligens és értelmes.
Csak nálam
Egy órára

Amilyen vagyok

Kedvenc virágom
Liliom
Kedvenc autó márkám
BMW
Kedvenc italom
gin & tonic
Férfi ideálom
ápolt, intelligens
Ezt nézem meg először egy férfin
szeme
Kedvenc női parfüm
Dolce & Gabbana Light blue
Kedvenc könyv
Frei trilógia

Vera +36705063583 | Masszázs | Hívd innen, és Vera szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több nőiesen telt alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.