Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Kupak.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Eszter szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Veszprém TérképTérkép
26 éves
170 cm
60 kg, 75 mell
Sportos alkat
Hosszú, Barna haj, Kék szem
Eredeti cici
Heteró lány, Szexpartner
hétfő, kedd, szerda, csütörtök:  09-18
péntek:  09-14
szombat:  -
vasárnap:  -

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Ingyenes parkolás
14 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 24%-t töltötte ki.
Naponta szokott belépni.
14 órája járt itt.
2016-11-16:  Csak telefonon!
2016-11-16:  Csak telefonon!
Veszprém, Eszter 06309290761
Veszprém, Eszter 06309290761
Veszprém, Eszter 06309290761
Veszprém, Eszter 06309290761
Veszprém, Eszter 06309290761
Veszprém, Eszter 06309290761
Veszprém, Eszter 06309290761
Kedves, mosolygós, fiatal lány várja hívásod, ha egy kis finom kikapcsolódásra, érzéki kalandra vágysz! Meghitten, odaadóan, barátnősen kényeztetlek, hozzád simulok hogy kikapcsolj, ellazulj! :-) Selymes bőröm, karcsú testem, bájos arcom biztosan tetszeni fog... :-) Keress bátran! (akár kisebb mérettel is, ne légy bátortalan! )

Várom szám-kijelzett hívásod a kiírt elérhetőségi időben. Ha nem venném fel, elfoglalt vagyok... Kérlek, pontosan érkezz, és ne a lépcsőházból telefonálj.
A parkolás ingyenes.

Puszi:
Eszter

Kérlek csak telefonon érdeklődj a lehetőségekről,nincs semmi levélben elküldött lista, köszönöm! Házhoz nem megyek csak te tudsz meglátogatni.A telefont a kiírt elérhetőségi időben veszem fel, kérlek ekkor hívj, köszönöm!

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Aktus óvszerrel
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-01-15 Felkerült az oldalra
2017-01-13 Lekerült az oldalról
2017-01-08 Felkerült az oldalra
2017-01-06 Lekerült az oldalról
2017-01-05 Új kép került fel
2017-01-02 Felkerült az oldalra

Akit keresek

Férfit
Csak 22 felett 65 év alatt
Légy ápolt, igényes, kedves, mint én!
Csak nálam
Negyed (SOS francia), Fél, Egy órára

Neked ajánljuk

Még több fiatal lány

Még több sportos alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.