Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Szex Társkereső (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Chanel szeretni fog!
Jelige: "Dögös 45-ös"
Sopron TérképTérkép
45 éves
160 cm
50 kg, 90 mell, 65 derék, 85 csípő
Sportos alkat, Fazonra igazított punci
Hosszú, Szőke haj, Kék szem
Tetoválásom van, Piercingem van
Heteró lány, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  00-24
szombat:  00-24
vasárnap:  00-24

Nálam - nálad
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
2 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 32%-t töltötte ki.
Hetente szokott belépni.
2 napja járt itt.
2016-11-30:  Visszakerültem az oldalra.
2016-11-21:  Visszakerültem az oldalra.
2016-11-15:  Visszakerültem az oldalra.
Sopron, Chanel 06202046777
Sopron, Chanel 06202046777
Sopron, Chanel 06202046777
Sopron, Chanel 06202046777
Sopron, Chanel 06202046777
Sopron, Chanel 06202046777
Sopron, Chanel 06202046777
Kedves rosszlány vár! :) Egy szenvedélyes ízig-vérig igazi nő, olyan urak hívását várja akiknek fontos a szexuális kultúra, az ápoltság és az egymás iránti tisztelet. Odaadó, kedves és végtelenül türelmes érett, intelligens hölgy vagyok. Nem dohányzom! Számkijelzéssel tisztelj meg kérlek! Szeretettel várlak meghitt, tiszta szerelmi kuckómban. Szép napot kívánok a találkozásig! PARLO IN ITALIANO!

Amit szeretek 

Natúr francia
Natúr francia végén testre
Kölcsönös francia
Együttfürdés
Kézi levezetés
Kebel szex / Csúszka
Masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2016-11-30 Felkerült az oldalra
2016-11-26 Lekerült az oldalról
2016-11-24 Új kép került fel
2016-11-21 Várost cserélt
2016-11-21 Felkerült az oldalra
2016-11-17 Lekerült az oldalról

Akit keresek

Férfit
Légy ápolt és kedves.
Nálam - nálad
Negyed (SOS francia), Fél, Egy, Több órára

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több sportos alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.