Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr társkereső (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Domina_Ibolya szeretni fog!
Jelige: "Violett"
Budapest VI. kerület
39 éves
162 cm
47 kg, 80 mell
Normál alkat
Rövid, Barna haj, Barna szem
Heteró lány, Domina
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  00-24
szombat:  megbeszélhető
vasárnap:  megbeszélhető

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Érdemes előbb jönni a parkolás miatt
Füstmentes lakás
6 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 26%-t töltötte ki.
6 napja járt itt.
2016-08-24:  Visszakerültem az oldalra.
2016-01-11:  Visszakerültem az oldalra.
Budapest, Domina_Ibolya 06303915392
Budapest, Domina_Ibolya 06303915392
A férfiak testi illetve lelki megalázásában élvezetet lelő ,nagy tapasztalattal rendelkező valódi Domina vagyok erős domináns vágyakkal ,aki gyakran feszegeti a fantázia szülte határokat .A mesterfokú szintre tökéletesített kötözéseim következtében vizuális élvezetet nyújt számomra a férfitest magatehetetlen vergődése .

Amit szeretek 

Vibrátoros játék (ha megkérsz)
Kézi levezetés
Szerepjátékok
Szerepjátékok leírás: női ruhás ,rabositás,fogvatartás,kivégzés
Masszázs
Klasszikus masszázs (ha megkérsz)
Erotikus masszázs
Domina, Szado-mazo játék
BDSM (uralkodó), Domina
Bizarr
Fétis
Kikötözés - bondage
Fenekelés, büntetés
Taposás, tortúra, CBT
Pisiszex
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2016-08-24 Felkerült az oldalra
2016-07-18 Lekerült az oldalról
2016-06-06 Felkerült az oldalra
2016-04-18 Lekerült az oldalról
2016-01-11 Felkerült az oldalra
2016-01-11 Új kép került fel

Akit keresek

Férfit, Párokat
Légy ápolt
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Kedvenc zeném
soul jazz
Kedvenc filmem
Amerika Histori-x ,Ünneprontók ünnepe
Kedvenc italom
bacardi
Ezt nézem meg először egy férfin
kéz ,cipő
Kedvenc női parfüm
chanel 05 ,19

Beszélgetés a hirdetővel

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több normál alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.