Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Kupak.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Lujzi szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Budapest XIII. kerület, Marina part TérképTérkép
35+ éves
165 cm
52 kg, 80 mell
Vékony alkat, Borotvált punci
Félhosszú, Barna haj, Barna szem
Heteró lány, Szexpartner, Masszázs
hétfő:  09-18
kedd, szerda, csütörtök, péntek:  09-16
szombat:  -
vasárnap:  -

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
5 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 38%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
5 napja járt itt.
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Budapest, Lujzi 06209908024
Mindig is szokatlan lány voltam. Anyám azt mondta, kaméleon lelkem van. Szerinte nem vezet semmiféle erkölcsi iránytű. Sokáig úgy éreztem, nincs igaza... Talán csak látta, amit akkor én még nem. Lelkem tág, hullámzó és kiszámíthatatlan, mint az óceán.
A hullámok hol "felcsapnak az égbe", majd hirtelen "alázuhannak a mélybe"... és ha azt mondanám, hogy nem ilyenné akartam válni, hazudnék. Mert arra születtem, hogy senkihez se tartozzam és mindenkihez, akinek semmije sincs, de mindent akar.
Olyan hévvel akartam megtapasztalni mindent, a szabadság megszállottjaként, hogy én is megijedtem tőle.
Ez késztetett őrült vándorlásra, ami egyszerre káprázatos és szédítő...

Gyere! Szédülj velem és engedd, hogy elkápráztassalak gyengédséggel, szenvedéllyel.
Ha egyszerűen csak megnyugvásra vágysz, bennem jó hallgatóságra lelsz és egy masszázs kíséretében beszélhetsz rejtett világod érzelmeiről, titkairól.
Szólíthatsz Úrnődnek, lehetsz a szolgám és kiszolgáltatottan heverhetsz lábaim előtt! Szívesen játszom veled szerepjátékot, nevellek nővé...

Kedvenceim a rendkívül ápolt, igényes, jó humorú, sportos testalkatú 30-45 év közötti ÚRIEMBEREK. Fontos a hangod, a megjelenésed és kell a stílusod!

A tevékenységi kört szándékosan nem töltöttem ki precízen, mivel SZEMÉLYRE SZABOTT, így fenntartom a lehetőségét magam részéről a változtatásnak!

Sms-re nem válaszolok és levelezési lehetőség sincs! - a felesleges körök elkerülése miatt. Kizárólag telefonhívást fogadok, azt is csak számkijelzessel!

Exkluzív környezetben fogadlak!

Amit szeretek 

Aktus óvszerrel
Prosztata masszázs
Harisnyában fogad
Láberotika
Szerepjátékok
Masszázs
Klasszikus masszázs
Erotikus masszázs
Fenekelés, büntetés
Taposás, tortúra, CBT
Pisiszex
Nővé nevelés
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2016-09-20 Telefonszámot cserélt
2016-09-20 Felkerült az oldalra
2016-07-15 Lekerült az oldalról
2016-07-12 Új kép került fel
2016-07-12 Felkerült az oldalra
2016-07-12 Felkerült az oldalra

Akit keresek

Férfit
Csak 20 felett 55 év alatt
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Kedvenc autó márkám
BMW M3
Férfi ideálom
Magas, sportos
Ezt nézem meg először egy férfin
Szemét, kezét

Lujzi +36209908024 | Szexpartner | Hívd innen, és Lujzi szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több vékony alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.